Πως μπορώ να εξαιρέσω αρχεία/φακέλους απο την διαδικασία backup; Εκτύπωση

  • 2

Το σύστημα backup της ΜyIP net-Works έχει την δυνατότητα να εξαιρέσει κάποια αρχεία η φακέλους που δεν επιθυμεί ο χρήστης να αποθηκέυονται στο backup της ημέρας.

Για να το επιτύχετε θα πρέπει να δημιουργείσετε ένα αρχείο με την ονομάσία backup-exclude.conf στον ριζικό φάκελο του λογαριασμού σας, έναν φάκελο πάνω απο τον φάκελο public_html. Το αρχείο backup-exclude.conf θα πρέπει να περιλαμβάνει μία γραμμή για κάθε αρχείο η φάκελο που σας ενδιαφέρει να εξαιρεθεί. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε wildcards.

 

Παραδείγματα

Θα θέλαμε να μην λαμβάνονται backup όλα τα αρχεία που έχουν κατάληξη jpg μέσα στον φάκελο public_html. Προσθέτουμε την παρακάτω γραμμή στο αρχείο backup-exclude.conf:

public_html/*.jpg

 

Θα θέλαμε να μην λαμβάνεται backup o φάκελος tempDir στον φάκελο public_html. Προσθέτουμε την παρακάτω γραμμή στο αρχείο backup-exclude.conf:

 

public_html/tempDir

 

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε το backup σε μικρό μέγεθος (ώστε να είστε ακόμη πιο σίγουροι για ένα επιτυχημένο restore) και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσετε όλο τον χώρο που σας διαθέτει η MyIP net-Works.


Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

« Πίσω