Τι είναι το ASSP; Εκτύπωση

  • 1

Το ASSP (Anti Spam Server Proxy) είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα anti-spam / anti-virus. Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από κανόνες και φίλτρα BayesianGreylistingDNSBL, DNSWL, URIBLSPFSRSBackscatter, virus scanning, attachment blocking, Senderbase για την καταπολέμηση του spam e-mail.

Οι βασικές λειτουργίες του:
  • Προστασία από spam/phishing e-mail
  • Προστασία από ιούς σε e-mail
  • Δυνατότητα εκπαίδευσης του ASSP από τον χρήστη
  • Εύκολο interface για τη διαχείρηση

Επειδή τα spam e-mails κρύβουν κινδύνους για εσάς, την επιχείρηση σας, τους πελάτες σας και τους υπολογιστές σας, στους servers μας χρησιμοποιούμε το σύστημα ASSP για την αποφυγή τέτοιων κινδύνων. Το ASSP φιλτράρει τα e-mails σας με σκοπό να βρει ποιά είναι τα ανεπιθύμητα και να τα τοποθετήσει στον ανάλογο φάκελο. Έτσι, δεν αποσπάται η προσοχή σας από ανεπιθύμητα e-mail και επικεντρώνεστε στη δραστηριότητα που κάνετε.

Το ASSP παρέχει ένα σύνολο από επιλογές τις οποίες ο χρήστης μπορεί να φέρει στα μέτρα του ανάλογα με τις ανάγκες του. Δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να αλλάξει την ευαισθησία του φίλτρου, αν αντιληφθεί ότι περνάνε/κόβονται e-mails που δεν θα έπρεπε. Επίσης, παρέχει interface με ένα σύνολο «εντολών» για τη διαχείρηση του. Αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν το interface μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ερωτήσεις/απαντήσεις και γενικές πληροφορίες σχετικά με το ASSP μπορείτε να βρείτε στην βάση γνώσεων μας, στην κατηγορία ASSP.

Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

« Πίσω