Πως μπορώ να μεταφέρω το domain μου σε εσάς; Εκτύπωση

  • Transfer Domain, EPP Code
  • 0

Σε περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε ένα domain από κάποιον άλλο καταχωρητή σε εμάς θα πρέπει να γνωρίζεται ότι μόνο η μεταφορά ενός domain με κατάληξη .gr παρέχεται δωρεάν. Η χρέωση για domain με άλλη κατάληξη, υπάρχει στο site μας (https://www.myip.gr/domains/).

Για να γίνει η μεταφορά θα πρέπει να έχετε λάβει από τον προηγούμενο καταχωρητή σας τον Κωδικό Εξουσιοδότησης (EPP Code) του συγκεκριμένου domain. Ο Κωδικός Εξουσιοδότησης είναι απαραίτητος για την ολοκλήρωση της μεταφοράς. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην επικοινωνία σας με τον προηγούμενο καταχωρητή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αφού έχετε λάβει τον Κωδικό Εξουσιοδότησης, θα πρέπει να συνδεθείτε στο site μας. Για να συνδεθείτε, αφού θα ανοίξετε το site μας (http://www.myip.gr/) κάντε click στην επιλογή Είσοδος Πελατών που βρίσκεται στην κορυφή, όπως φαίνεται και στην εικόνα.
trandom1

Αν δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει να φτιάξετε.

Αφού συνδεθείτε από το menu επιλέξτε την καρτέλα Domains και στην συνέχεια Μεταφορά domains σ' εμάς.
trandom2

Στην συνέχεια πληκτρολογείτε το domain που θέλετε να μεταφέρετε και κάνετε click στο κουμπί Έλεγχος Διαθεσιμότητας. Αν το domain υπάρχει και δεν είναι καταχωρημένο από εμάς, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ενημερώνει για το κόστος της μεταφοράς. Κάντε click για να συνεχίσετε.
trandom3

Στην συνέχεια θα εμφανιστεί μια φόρμα. Απαραίτητο για να συνεχίσετε είναι να συμπληρώσετε τον Κωδικό Εξουσιοδότησης που έχετε.

trandom4

Για να δείτε κάποιο περιεχόμενο γράφοντας το domain σας θα πρέπει να το έχετε πρώτα συνδέσει με κάποια υπηρεσία web hosting.
Αν δεν έχετε πακέτο φιλοξενίας και θέλετε να πάρετε από εμάς κάντε click στα κόκκινα γράμματα για να επιλέξετε το πακέτο που σας καλύπτει.
Αν έχετε κάποιο πακέτο Φιλοξενίας, αν είναι σε εμάς αφήστε τους Nameservers όπως είναι. Σε άλλη περίπτωση χρησιμοποιήστε τους δικού σας Nameservers.
Για να συνεχίσετε κάντε click στο κουμπί Ενημέρωση καλαθιού.

Αν δεν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια άλλη αγορά. Αφού διαβάσετε και συμφωνήστε με τους όρους χρήσης στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε click για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 trandom5a
trandom5b

Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

« Πίσω