Πως να κάνετε unblock απο το Firewall Εκτύπωση

  • Unblock IP, Firewall, Wrong Password
  • 4

Μερικές φορές προσπαθώντας να μπείτε στο CPanel τυχαίνει να ξεχάσετε τον κωδικό. Το firewall της MyIP net-Works θα σας μπλοκάρει μετά απο μερικές αποτυχημένες προσπάθειες και η πρόσβαση στον server θα είναι αδύνατη σε όλα τα επίπεδα για μερικά λεπτά έως πολλές ώρες αναλόγως με την σοβαρότητα ασφαλείας που προκάλεσε η ενέργεια.

Σε άλλες πάλι περιπώσεις που μπορεί να σας αποκλείσε το firewall κάνοντας κάποια άλλη ενέργει που το σύστημα κρίνει ότι παραβιάζει τους κανόνες ασφαλείας. Τέτοιες ενέργειες είναι το port scanning, πολλές ανοιχτές συνδέσεις με τον server, λάθος κωδικός σε htaccess ή admin panel του CMS κ.α.

Αν λοιπόν σας αποκλείσει το σύστημα για κάποιον απο τους παραπάνω λόγους τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αυτόματης διαγραφής απο την μαύρη λίστα. Επισκευθείτε την σελίδα http://unblock.myip.gr και ακολουθήστε τις οδηγίες που προβάλονται στην οθόνη σας. Σε μερικά λεπτά θα έχετε και πάλι πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας και όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρει ο server!

Αν παρ΄ όλα αυτά δεν μπορείτε να αποκτήσετε και πάλι πρόσβαση στον server τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

« Πίσω