Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το Streaming (FAQ) Εκτύπωση

  • 2

- Πως μπορώ να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία σας;

Βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει απο εδώ, πιέστε "παραγγελία"  ολοκληρώστε την διαδικασία. Πληρώσττε το υπόλοιπο για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Αμέσως είστε έτοιμος να ξεκινήσετε!

 

- Θα ήθελα να μου δώσετε ένα δοκιμαστικό λογαριασμό για μερικές ημέρες.

Δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Ακούστε κάποιους ραδιοσταθμούς που μεταδίδουν απο την MyIP net-Works, πατώντας εδώ ή εδώ.

 

- Σε πόση ώρα απο την πληρωμή μπορώ να ξεκινήσω;

Αμέσως! Θα λάβετε email με οδηγίες σε μερικά λεπτά! Βεβαιωθείτε πως έχετε δώσει ένα έγκυρο email για επικοινωνία.

 

- Ωραία! Έλαβα το email για τον νέο λογαριασμό Streaming. Πως ξεκινάω;

Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον οδηγό για την εγκατάσταση του EdCast. Θα τον βρείτε εδώ.

 

- Σε τι μορφή θα μεταδίδεται η μουσική μου;

Σε μορφή mp3. Επιπλέον υπάρχουν και άλλες επιπλογές αλλά πιστεύουμε πως το mp3 δίνει απεριόριστες δυνατόττηες.

 

- Οι ακροατές μου ακούνε απο υπολογιστές με διάφορα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες όπως Mac, Linux, Android, Windows κ.α. Θα είναι εφικτό να ακούνε όλοι τον ραδιοσταμό μου;

Βεβαίως. Το πρωτόκολλο του shoutcast μεταδίδει μουσική σε μορφή mp3 και συνεπώς κάθε σύστημα που μπορεί να αναπαράγει μουσική mp3 μπορείτε και να σας ακούσει!

 

- Γιατί περιορίζετε την συνολική καντανάλωση κίνησης και όχι τον μέγιστο αριθμό ακροατών όπως κάνουν οι υπόλοιποι;

Θεωρούμε πως η ελεύθερη κατανάλωση των διαθέσιμων πόρων σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διαθεσιμότητα για τον ψηφιακό ραδιοσταθμό σας. Επιπλέον για εμάς δεν στοιχίζει τίποτα εαν σας επιτρέπουμε 10 ή 50 ή απεριόριστους ταυτόχρονους ακροατές. Οπότε αυτό σημαίνει πως έχετε την ελευθερία να μοιράσετε την διαθέσιμη μηνιαία κίνηση όπως εσείς θέλετε και να καλύψετε επαρκώς τις ανάγκες σας όταν θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση (σε μία στιγμή της ημέρας που συνδέονται πολλοί ακροατές) αλλά ταυτόχρονα να μην πληρώνετε παραπάνω χρήματα για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας που υπάρχει μικρότερη ζήτηση.

 

- Γιατί καταλήξατε σε αυτό τον τρόπο τιμολόγισης σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρίες που περιορίζουν τον μέγιστο αριθμό ακροατών;

Γιατί αυτός είναι ο πραγματικός και τίμιος τρόπος να τιμολογήσουμε αυτή την υπηρεσία. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εκμεταλευτείτε το 100% των δυνατοτήτων του πακέτου χωρίς να περιοριστούν οι ακροατές σας κάποιες ώρες της ημέρας με αυξημένη κίνηση.

 

- Αυτή την στιγμή δεν έχω πολλά χρήματα να διαθέσω και σκέφτομαι να ξεκινήσω με το μικρό πακέτο Stream 160. Είναι εφικτό να αναβαθμίσω το πακέτο μου στην συνέχεια και οι ανάγκες μου μεγαλώσουν;

Βεβαίως! Οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε.

 

- Έχω πληρώσει για 1 χρόνο. Θα χάσω τα χρήματα μου αν αναβαθμίσω το πακέτο μου;

Όχι βέβαια! Θα αναβαθμίσετε το πακέτο σας για το υπόλοιπο του χρόνου που απομένει και άρα θα πληρώσετε την διαφορά που θα προκύψει μόνο για τον χρόνο που απομένει.

 

- Θα αδικηθώ απο την αναβάθμιση;

Σε καμία περίπτωση. Οι αναβαθμίσεις υπολογίζονται με ανάλυση των ημερών χρήσης της υπηρεσίας και πληρώνετε αποκλειστικά και μόνο την διαφορά.

 


Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

« Πίσω