Πως προστατεύονται τα δεδομένα μου; Υπάρχει περίπτωση να τα χάσω; Εκτύπωση

  • RAID, SECURITY, BACKUPS
  • 1

- Πως προστατεύονται τα δεδομένα μου; Υπάρχει περίπτωση να τα χάσω;

Τα δεδομένα σας προστατεύονται με την χρήση συστημάτων RAID στα μέσα αποθήκευσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε περισσότερους από 1 δίσκους ώστε να μπορούμε να τα ανακτήσουμε σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα.- Αν χαλάσει ο σκληρός δίσκος του server θα χάσω τα δεδομένα μου;

Όχι δεν χάνετε τα δεδομένα σας! Με την χρήση συστήματος RAID (RAID1-mirroring) σε όλους τους servers είναι αδύνατον να χαθούν ή καταστραφούν τα δεδομένα σας! Επιπλέον δημιουργούνται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που μας επιτρέπουν να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας ακόμα και σε ολοκληρωτική καταστροφή του server.

- Πως ακριβώς λειτουργεί το backup;

To backup λαμβάνει χώρα καθημερινά το ξημέρωμα σε εξωτερικό σύστημα που βρίσκεται εκτός του datacenter για μέγιστη ασφάλεια. Επιπλέον φυλάσσονται backups 7 ημέρες πίσω ώστε να μεγιστοποιηθεί η πλήρης ανάκτηση σε περίπτωση καταστροφής.
Η πρωτοπορία της MyIP net-Works είναι δυνατότητα να γίνονται backup ακόμα και τα μεγαλύτερα πακέτα μας χωρίς να επηρεάζεται η σταθερότητα του server. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση του συστήματος JetBackup.


Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

« Πίσω