Προσφέρετε Unlimited Web Hosting; Εκτύπωση

  • Unlimited space>Problem's
  • 1

Προσφέρετε Unlimited Web Hosting;

 

Όχι δεν προσφέρουμε και δεν πρόκειται να προφέρουμε ποτέ.

Γιατί απλά δεν υπάρχει απεριόριστο network traffic, δίσκοι με απεριόριστη χωρητικότητα και επεξεργαστές με απεριόριστη ισχύ...


Οι πάροχοι που προσφέρουν "απεριόριστη" κίνηση δεδομένων ή “απεριόριστο” χώρο στο δίσκο στους servers τους, περιορίζουν το διαθέσιμο bandwidth αν ξεπεράσετε το μέσο όρο κίνησης με άλλες μεθόδους.

Mε τον “απεριόριστο” χώρο επίσης ο πάροχος θέτει περιορισμούς στα inodes (στον αριθμό των αρχείων που μπορούν να δημιουργηθούν) και στον τύπο των αρχείων που μπορείτε να ανεβάσετε (πχ όχι backup, videos, μουσική κ.α.).

Φανταστείτε να παραφορτώνετε το λογαριασμό σας με “απεριόριστα” sites, ο server είναι αναπόφευκτο ότι θα αρχίσει να δυσλειτουργεί με τη λογική ότι φιλοξενεί και άλλους τέτοιου είδους λογαριασμούς με “απεριόριστες” δυνατότητες στο ίδιο φυσικό μηχάνημα.

Με ότι αυτό συνεπάγεται όταν στο ίδιο φυσικό μηχάνημα υπάρχουν πακέτα με χαμηλή κίνηση, υψηλή, και όλα “απεριόριστα” κάνοντας το server να “γονατίζει” μιας και που δεν υπάρχει μία κατηγοριοποίηση, μια “τάξη” για κάθε είδους διαφορετικό πακέτο αλλά όλα μαζί ανεξαρτήτως πόρων βρίσκονται στο ίδιο server.


Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

« Πίσω