Τι είναι το Web Hosting; Εκτύπωση

  • 2

 

Το Web Hosting ή αλλιώς Φιλοξενία ιστοσελίδας είναι η υπηρεσία που μας επιτρέπει να κοινοποιήσουμε την σελίδα μας στο internet. Η σελίδα μας θα συνδεθεί με ένα όνομα στο internet (domain name) και θα μπορούν οι υπόλοιποι χρήστες να την προσπελάσουν και να δουν/ διαβάσουν το περιεχόμενο της σελίδα που φτιάξαμε.

 

Για παράδειγμα, έχουμε κατασκευάσει μία σελίδα για την επιχείριση μας και θα θέλαμε να προβληθεί στο internet έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να την δουν. Θα πρέπει πρώτα να διαλέξουμε ένα όνομα (domain name) που θα ταιριάζει στον τίτλο της επιχείρησης. Ας πούμε λοιπόν ότι η επιχείρηση μας ονομάζεται mybusiness και εμείς έχουμε αγοράσει το domain mybusiness.gr. Το domain name από μόνο του δεν είναι δυνατόν να "συνδέσει" την νέα μας σελίδα αλλά αυτό μπορεί να το κάνει η υπηρεσία Φιλοξενίας ιστοσελίδας.

 

Μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε αγοράζοντας ένα απλό πακέτο Web Hosting. Σε αυτή την σελίδα μπορείτε να δείτε όλα μας τα πακέτα και να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εάν δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις μπορείτε απλώς να επικοινωνήσετε μαζί μας σε αυτή την σελίδα και το έμπειρο προσωπικό μας να σας βοηθήσει να διαλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει!


Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

« Πίσω